Uusia ulottuvuuksia fysiikkaharjoitteluun seikkailupuisto Korkeessa

HIFK:n U17-joukkue hakee uusia ulottuvuuksia fysiikkaharjoitteluunsa yläilmoissa. Joukkueen yhteistyö Paloheinässä sijaitsevan seikkailupuisto Korkeen kanssa alkoi hiljattain ja päävalmentaja Petri Kokko on mielissään.

– Kiipeily on erittäin monipuolista harjoittelua. Fysiikan lisäksi pelaajat kehittävät ongelmanratkaisukykyään ja voittavat itsensä haasteiden edessä.

Ensimmäinen treeni kiipeilyradalla järjestettiin yllätyksenä pelaajille.

– Ei ihan tällaista treeniä osattu odottaa. Hauskaa oli!

Seikkailupuisto Korkeen edustaja Juha Laine kertoo, että mm. Saksassa kiipeilyratoja hyödynnetään laajasti muuhunkin kuin hauskanpitoon.

– Yhdessä tekeminen luo ja syventää ryhmähenkeä.

U17-jengin nuoret pääsevät jatkossakin kehittämään itseään seikkailupuistoon, kun valmennus on päättänyt, että joukkue vierailee Korkeessa kerran viikossa osana viikottaista fysiikkaharjoittelua.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.