Seura

Mitä teemme

HIFK Ishockey rf. on stadilainen jääkiekkoseura. Toimintamme koostuu kahdesta, toisiaan täydentävästä, osasta. Edistämme huippu-urheilua ja kilpailemme valtakunnan korkeimmilla tasoilla samalla kun tarjoamme laadukasta harrastustoimintaa.

Edustuskiekkoilusta Liigassa vastaa Oy HIFK-Hockey Ab, jonka pääomistaja on HIFK Ishockey rf. Liigamestaruuksia HIFK:lla on seitsemän, joista viimeisin on vuodelta 2011.

HIFK on lisäksi voittanut 5 A-nuorten mestaruutta, 6 B-nuorten mestaruutta, 1 B2-nuorten mestaruuden, 7 C-nuorten mestaruutta ja kaksi Naisten mestaruutta sekä lukuisia hopea- ja pronssimitaleita.

Calle Branderin nimeä kantava kiekkokoulu on portti HIFK:n jääkiekkoon. CBK on toiminut yhtäjaksoisesti Stadissa vuodesta 1956.

HIFK Ishockey rf:n tehtävänä on lisäksi ylläpitää ja vaalia seuran perinteitä ja on Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors rf:n jäsen.

Hallitus

Harri Tuohimaa

Jäsen

Aku Vikström

Jäsen

Alexander Lindholm

Puheenjohtaja

alexander.lindholm@otava.fi

Jaakko Marttinen

Varapuheenjohtaja

Gustaf Björnberg

Jäsen

Historia

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.