Seura

Mitä teemme

HIFK Ishockey rf. on stadilainen jääkiekkoseura. Toimintamme koostuu kahdesta, toisiaan täydentävästä, osasta. Edistämme huippu-urheilua ja kilpailemme valtakunnan korkeimmilla tasoilla samalla kun tarjoamme laadukasta harrastustoimintaa.

Edustuskiekkoilusta Liigassa vastaa Oy HIFK-Hockey Ab, jonka pääomistaja on HIFK Ishockey rf. Liigamestaruuksia HIFK:lla on seitsemän, joista viimeisin on vuodelta 2011.

HIFK on lisäksi voittanut 5 A-nuorten mestaruutta, 6 B-nuorten mestaruutta, 1 B2-nuorten mestaruuden ja 6 C-nuorten mestaruutta sekä lukuisia hopea- ja pronssimitaleita.

HIFK tekee aktiivista yhteistyötä 7 Pääkaupunkiseudun jääkiekkoseuran kanssa muodostaen ”Allianssin”, josta lisää tietoa ”Allianssi” -linkin kautta. HIFK:lla on jäseniä yli 800 ja Allianssi mukaan luettuna tavoitamme yli 2500 pelaajaa.

Calle Branderin nimeä kantava kiekkokoulu on portti HIFK:n jääkiekkoon. CBK on toiminut yhtäjaksoisesti Stadissa vuodesta 1956.

HIFK Ishockey rf:n tehtävänä on lisäksi ylläpitää ja vaalia seuran perinteitä ja on Idrottsföreningen Kamraterna, Helsingfors rf:n jäsen.

Hallitus

Kimmo Heino

Jäsen

Alexander Lindholm

Puheenjohtaja

alexander.lindholm@otava.fi

Jaakko Marttinen

Varapuheenjohtaja

Gustaf Björnberg

Jäsen

Tom Nybondas

Seurajohtaja, Sihteeri

+358 44 288 1005

tom.nybondas@hifk.fi

Roland Carlsson

Jäsen

Historia

Tue toimintaamme

Jääkustannukset ovat seuramme suurin yksittäinen kuluerä. Ostamme jäätä kaudessa 300 000,-€ edestä.

Tue toimintaamme maksamalla kannatusjäsenmaksu oheisesta linkistä.

Gimmat ja kundit kiittävät!

Kiitos – Tack, Tack.

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.