U18SM kausi täydessä vauhdissa

HIFK:n U18 SM-joukkue on harjoitellut uudella ryhmityksellä jo toista kuukautta. Toukokuun alussa hommat käynnisti aloituspalaveri valmennuksen johdolla sekä perinteiset Kisakalliossa pidetyt testit. Jäillä joukkue on viilettänyt Paloheinässä ja Malmilla muutaman kerran viikossa ja meno on näyttänyt erittäin raikkaalta. Valmennusryhmä pysyy jokseenkin samana kuin edelliselläkin kaudella. Johtoryhmään kuuluvat edelleen valmentajat Joni Petrell, Mika Kero ja Lennart Petrell. Fysiikasta huolehtii Mika Rouhiainen ja maalivahteja kaitsee edelliset kaudet Kolleissa koutsannut Joonas Hallikainen Janne Laineen siirtyessä Kolleihin. Huoltoa pyörittää Jore Jalasti ja joukkueenjohtajana jatkaa Jarno Salmivuori. Toisen kauden Päävalmentajana aloittanut Joni Petrell vaikuttaa erittäin innostuneelta:

”Ollaan tässä painettu ohjatusti jo vajaa 40 treeniä, niin kyllä tästä ryhmästä huokuu sellainen iloinen innokkuus ja se tuo mullekin kyllä todella hyvän fiiliksen”, Petrell aloittaa. ”Fysiikkapuolella Mika Rouhiainen on ollut edelleen loistava vetäen oheistreenejä ja muutenkin valmennusryhmän ainoa muutos oli Joonas Hallikaisen veskakoutsiksi, joten aika paljon helpompi oli nyt lähteä hommaa pyörittämään vuoden takaista ajatellen. Tuttuja tyyppejä ja tutut kuviot. Ja kyllä tässä itsekin on todella motivoitunut auttamaan pelaajia ja kehittämään myös itseäni koutsina. Ja edelleen on kiva nähdä että yhteistyö Kollien, B Akatemian ja C:n kanssa toimii kivuttomasti ja olemmekin tehneet rotaatiota pelaajien suhteen ja hekin ovat sen ottaneet vastaan loistavasti”, Petrell sanoo. ”Pari viikkoa mennään vielä ja sit on pelaajillakin pikku huili ohjatuista treeneistä ja kaikki saa mennä minne meneekään hoitamaan päänuppia valmiiksi kohti syyskautta ja treenaamaan omatoimista jaksoa ohjelman mukaisesti. Mukava pikku lisä kesäkaudelle on noi ensilauantain JYP pelit”, Petrell päättää.

U18 SM-joukkue lähtee lauantaina Peurungalle pelaamaan kaksi peliä Jyp:ä vastaan, jossa moni pelaaja tekee debyyttinsä U18-ikäluokassa. Mukana on lähes kaksi joukkueellista pelaajia, joten ongelma on niin sanotusti varsin positiivinen. Heinäkuun lopussa joukkue viettää viikon Ahvenanmaan leirillä ja osallistuu elokuussa kahteen turnaukseenkin, Peurungalla ja Porissa.

Pelaajat 11.6. Jyp-peleihin (suluissa viimekauden joukkue, jos ei pelannut HIFK U18SM-joukkueessa)

Maalivahdit:

Elias Pyyhtiä -05

Harri Juntunen -06 (Jokerit C)

Bruno Jalasti -06

Thomas Lahtinen -06

Arttu Peltoranta -05

Eelis Laulumaa -05

Samuel Kaasinen -06 (B Akatemia)

Topias Liski -05 (B Akatemia)

William Kauria -06 (HIFK C)

Lucas Koivunen -06 (HIFK C)

Jasper Ilvesoksa -06 (HIFK C)

Eelis Granholm -06 (HIFK C)

Eelis Marila -06 (K-Espoo C)

Luca Järvinen -06 (Jokerit C)

Valtteri Piironen -05

Kristoffer Wainio -05

Sebastian Rosengren -05

Rasmus Hokkanen -05

Rene Rönkkö -05

Julius Miettinen -06

Sami Kalionkieli -05 (B Akatemia)

Lauri Sinivuori -06 (B Akatemia)

Matias Torkki -06 (HIFK C)

Edvard Grönholm -06 (HIFK C)

Aleksi Tuovinen -06 (HIFK C)

Joakim Hirschovits -06 (HIFK C)

Joonatan Hirschovits -06 (HIFK C)

Jere Somervuori -07 (HIFK C)

Viljo Kähkönen -08 (HIFK C)

Waltteri Toivainen -07 (HIFK U15)

Aatu Heinänen -06 (K-Espoo C)

Emil Hiltunen -06 (Jokerit C)

Rasmus Baggström -07 (Jokerit C)

Casper Lehtimäki -06 (KJT C)

Molemmissa otteluissa pelaa maalivahtien lisäksi 6 puolustajaa ja 10 hyökkääjää. Kaikki pelaavat yhden pelin.

Lisäksi joukkueen mukana harjoittelee, mutta toistaiseksi ei vielä pelikunnossa loukkaantumisen takia:
MV Otto Nuto -06
P Kaarlo Lahti -05
H Veeti Vuorela -05
H Jasper Kuhta -06 (HIFK C)

 

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.