U16SM joukkueen sarjaottelut alkavat keskiviikkona – Vastassa Jokerit

U16SM joukkue aloittaa sarjakauden keskiviikkona vieraissa Jokereiden luona. Ottelu käynnistää joulukuun puoleen väliin asti kestävän 13 joukkueen SM-alkusarjan, minkä päätteeksi on selvillä kevään sarjapaikat.

Kahden vierasottelun jälkeen joukkue muuttaa uutuutta hohtavaan kotiin, Pirkkolaan, missä ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 18.9.2021. Ilmassa on historian havinaa, kun HIFK U16SM joukkue palaa monen vuoden tauon jälkeen vanhaan kotihalliinsa.

Joukkueen harjoituskausi oli vahvan nousujohteinen ja myös tuloksellisesti hieno. Joukkue kärsi koko elokuun aikana vain yhden tappion, mikä tapahtui kauden ensimmäisessä pelissä Hämeenlinnassa HPK:n vieraana. Kaikkiaan joukkue pelasi elokuun aikana kahdeksan harjoitusottelua.

Joukkueen valmennuksesta vastaa kaudella 21-22 trio Ville Wacklin, ex-Kolli Lasse Valli ja maalivahdeista vastaava Veeti Rönkkö. Vastuuvalmentaja Wacklin odottaa innolla alkavaa sarjakautta: ”Joukkueesta hönkii todella vahva tekemisen meininki ja halu kehittyä eteenpäin. Joukkue on sitoutunut ja on vastannut hyvin vaatimustason nostoon arjessa. Mahtava päästä huomenna jo sarjapelien kimppuun todella pitkän tauon jälkeen”, toteaa Wacklin.

Joukkueen pelejä voi seurata paikanpäällä Pirkkolan jäähallissa tai pian avattavan Leijona.TV-palvelun kautta.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.