TIEDOTE: Uudenmaan kokoontumisrajoitukset lievenevät – 200 katsojaa Kollien peliin 4.9.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto lieventää Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia lauantaista 4.9. lähtien, tiedottaa AVI perjantai-iltapäivänä.

Kahden metrin turvavälivelvoitteesta ja pääkaupunkiseudun lohkovaatimuksesta luovutaan ja sisätilaisuuksiin voi ottaa väkeä enintään 50 % tapahtumapaikan kapasiteetista.

Päätöksellä on suora vaikutus myös Kollien kotiotteluihin, joissa on sovellettu AVI:n aiempiakin voimassa olevia päätöksiä ja suosituksia.

Lauantaina 4.9. Elisa Areenalla klo 14:00 pelattavaan Kollit – KooKoo -otteluun otetaan maksimissaan 200 katsojaa. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Yleisökapasiteetti täytetään saapumisjärjestyksessä, eli 200 ensimmäistä katsojaa pääsevät sisään.

Ottelutapahtumassa noudatetaan yleisiä hygieniaohjeita, eli varaathan kasvomaskin mukaan. Elisa Areenalla on käsien puhdistus pisteitä.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.