TIEDOTE: Kollien viikonlopun pelit siirretty

Etelä-Suomen aluehallintoviraston linjaamien rajoitusten vuoksi HIFK:n U20-joukkueen tulevan viikonlopun ottelut on siirretty. Kollien oli tarkoitus pelata viikonloppuna Porissa Ässiä vastaan ja Helsingissä Lukkoa vastaan. Kyseiset ottelut on siirretty helmikuulle.

AVIn linjaukset tarkoittavat sitä, että ammattiurheilusarjat (Liiga, Miesten Mestis, Miesten Suomi-sarja ja Naisten Liiga) jatkavat toimintaansa, mutta otteluihin ei mainitulla aikavälillä 28.12.2021 – 17.1.2022 saa ottaa yleisöä. Viime vuonna todetusti ja lain mukaisesti U20 SM-sarjaa ei luokitella ammattilaisurheilusarjaksi.

U20 SM-sarja Kollien osalta jatkuu sunnuntaina 16.1. Elisa Areenalla ottelulla HPK:ta vastaan.

U18- ja U16-ikäluokkien sarjojen otteluaikatauluihin ei tule muutoksia

Edit: Kollien oli tarkoitus pelata kolme sarjaottelua 14.-16.1. Rauman SM-sarjaturnauksessa. Turnaus on peruttu uusien paikallisten rajoitusten vuoksi.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.