TIEDOTE: HIFK:n U18-juniorijoukkueen pelaajalla todettu koronatartunta

HIFK:n U18-juniorijoukkueen yhdellä pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Pelaaja on ollut sivussa joukkueen toiminnasta viime viikon tiistaista lähtien, välittömästi oireiden alettua. Pelaajan testitulos valmistui sunnuntaina.

Infektiotautilääkäri selvittää altistuneiden määrää ja on yhteydessä altistuneisiin.

Sunnuntai-iltapäivästä lähtien karanteeniin on asetettu U18-juniorijoukkue ja kolme joukkueen harjoituksissa viime viikolla käynyttä U20- ja U16-nuorten joukkueiden pelaajaa. Kaikki U18-joukkueen mukana olleet kolme U20- ja U16-nuorten pelaajaa testataan tänään ja testituloksien odotetaan valmistuvan tiistaina.

U20- ja U16-joukkueiden harjoitukset ja muut kokoontumiset on peruutettu testituloksien valmistumiseen asti.

HIFK:n U18-nuoret pelasivat viime viikonloppuna sarjaottelut HPK:ta ja KooKoota vastaan. Seuroja on informoitu HIFK:n pelaajan koronatartunnasta välittömästi testituloksen valmistuttua.

Tiedotamme asiasta lisää testitulosten valmistuttua.

 

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.