Stadi Skulaa -toiminta käynnistyy! – ”Monipuolista harrastamista yhdessä seurassa”

HIFK:n Stadi Skulaa -projektin toiminta käynnistyy elokuun lopussa. Jääkiekosta ja jalkapallosta kiinnostuneet pienet lapset pääsevät harrastamaan lajeja yhdessä samassa ryhmässä yli puolen vuoden ajan.

Alkuvaiheessa toimintaan otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä yhteensä 40 vuosina 2015 ja 2016 syntynyttä lasta. Toiminnan ensimmäinen talvikausi järjestetään 31.8.2020-31.3.2021.

HIFK:n Calle Branderin kiekkokoulun rehtori Christian Buchert vastaa läktätoiminnasta.

– Stadi Skulaa on HIFK Ishockey rf:n ja Soccer rf:n yhteinen hanke, jossa järjestetään pienille lapsille mahdollisuus harrastaa eri lajeja saman seuran ja joukkueen alla. Ryhmä tulee harjoittelemaan kerran viikossa jääkiekkoa ja kerran viikossa jalkapalloa.

– Meillä on upea seura ja tiivis yhteisö. Stadi Skulaa -toiminnan perimmäinen tarkoitus on mahdollistaa lapsille monipuolinen ja iloinen harrastaminen yhdessä seurassa ilman päällekkäisyyksiä. Kun eri lajien treenit tapahtuvat saman seuran alla, on harjoitusajankohtien suunnitteleminen mutkatonta.

HIFK:n lätkä- ja futistoiminta käynnistävät Stadi Skulaa -projektin ensimmäistä kertaa elokuun lopulla. Buchert uskoo, että tulevaisuudessa lajikirjo kasvaa ja seuran sisällä pääsee harrastamaan entistä laajemmin ja vaivattomammin.

– Olisi hienoa jos jonain päivänä saisimme kaikki HIFK:n lajit mukaan Stadi Skulaa -toimintaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Stadi Skulaa -toiminnan kotisivuilta.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.