Sinebrychoff-stipendillä tuettiin pääkaupunkiseudun kiekkoilevia lapsia ja nuoria

Oy Sinebrychoff Ab on tukenut jo usean vuoden ajan pääkaupunkiseudun kiekkoilevia lapsia ja nuoria Sinebrychoff-stipendillä yhteistyössä Helsingin IFK:n kanssa.

Lätkä kuuluu kaikille. HIFK:n arvojen alla lapsi ja nuori kasvaa liikunnallisessa ympäristössä ja oppii jääkiekon lisäksi elämää.

Jääkiekon harrastamista pidetään yleisesti verrattain kalliina. Sinebrychoff-stipendi tarjoaa harrastusmahdollisuuden niille, joiden taloudelliset resurssit ovat tiukimmilla.

Sinebrychoff-stipendi on suunnattu HIFK:ssa tai sen yhteistyöseurassa kiekkoileville 7-17-vuotiaille nuorille. Valintaperusteena on lapsen ja perheen elämäntilanne sekä taloudelliset resurssit. Urheilullinen menestys ei vaikuta valintoihin.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.