Sinebrychoff-stipendi tukee pääkaupunkiseudun kiekkoilevia lapsia ja nuoria

Oy Sinebrychoff Ab ja Jutra Oy tukevat pääkaupunkiseudun kiekkoilevia lapsia ja nuoria Sinebrychoff-stipendillä yhteistyössä Helsingin IFK:n kanssa. Jääkiekko on melko kallis harrastus ja on tärkeää, että mahdollisimman monella nuorella olisi mahdollisuus harrastaa tätä hienoa lajia. Monipuolisen fyysisen harjoittelun lisäksi yhdessä koetut onnistumiset ja luonnollisesti myös tappiot antavat valmiuksia koko loppuelämää varten.

Sinebrychoff-stipendiä voi hakea 7–17-vuotias nuori, joka kiekkoilee IFK:ssa tai sen yhteistyöseurassa (GrIFK, Helsingin Kiekko-Tiikerit, HCK Salamat, Red Wings, Sipoon Wolf ja Karhu-Kissat) kaudella 2020–2021.

Valintaperusteita ovat mm. lapsen ja perheen elämäntilanne ja taloudelliset resurssit. Urheilullinen menestys ei vaikuta valintoihin.

Sinebrychoff- stipendin hakuaika on 21.12.2020–4.1.2021. Hakulomakkeen voi tilata sähköpostilla Sinebrychoff-stipendi@hifk.fi. Hakemukset käsitellään täysin luottamuksellisesti IFK:ssa, joka päättää stipendin saajat. Kaikille hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, miten valinnassa on käynyt.

Hakulomakkeen liitteineen pitää olla perillä 4.1.2021 klo 17.00 mennessä sähköpostitse Sinebrychoff-stipendi@hifk.fi tai postitse osoitteeseen Sinebrychoff-stipendi c/o HIFK, Helsingin Jäähalli, 00250 HELSINKI.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Valtanen, p. 09 4777 020, Helsingin IFK

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.