Roni Alanko CSM-jengistä Pohjola-leirillä

Tulevien Leijonien vuosikerta -05 kokoontuu mittelemään pelipaikoista U16-maajoukkueleiritykseen 26.2.–1.3.2020 Vierumäelle perinteiselle Pohjola-leirille. CSM-jengistä HIFK edustuksen handlaa Roni Alanko, joka on viikonlopun Kristian Kuuselan mukaan nimetyssä ”Krisut”-jengissä.

Järjestyksessään 64. Pohjola-leirin legendaarinen Leijona-vala vannottiin keskiviikkona 26.2.2020 kell0 21.00.

Pohjolan kaikki tulokset ja ohjelma löytyy osoitteesta: Leijonat.fi . Matseja voi seurata livenä Vierumäellä tai striimattuna osoitteessa: http://www.leijonat.fi/index.php/live/lahetykset

Tsemppiä Ronille ainutlaatuiseen kokemukseen!

Edelliseltä Pohjola-leiriltä kaudella 2019-2020 HIFK CSM-jengissä ovat pelanneet Samu Bau (tällä hetkellä B:ssä), Thomas Grönlund, Leevi Kangas ja Daniel Salmivuori.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.