Tehopäivä 2013-2015

Leiri alkaa: 25.02.2022 00:00

Tehopäivä 2013-2015 syntyneille – Teemana luistelu

HIFK järjestää hiihtolomalla helmikuun 25. päivä tehopäivän, jossa teemana on luistelu. Päivä järjestetään Malmin jäähallilla. Leirin vetäjinä toimii seuran taitovalmentaja Marko Lainekivi sekä kiekkokoulun rehtori Christian Buchert.

Päivä on tarkoitettu vuonna 2013-2015 syntyneille pelaajille, ja mukaan otetaan 30 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Halutessasi voit ryhmän täytyttyä ilmoittautua jonoon.

Leirin maksu erääntyy 21.2.2022, ja mikäli olet estynyt osallistumaan leirille ilmoita siitä mahdollisimman pian osoitteeseen piia.sinervo@hifk.fi.

Leiriläiset toimii päivän aikana yhtenä ryhmänä. Jäätoiminnasta vastaa Marko Lainekivi ja Christian Buchert.

Päivän hinta 75€. Sisaralennuus 5€ (muokataan alkuperäiseen laskuun ilmoittaumisen jälkeen).

Päivän ohjelma sisältää

  • Kolme jääharjoitusta
  • Lounaan ja välipalan

Tervetuloa mukaan!

Tule messiin!

Ilmoittautuminen

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.