Teholeiri 2011–2014 syntyneille

Leiri alkaa: 17.06.2021 00:00

Leiri loppuu: 18.06.2021 00:00

Teholeiri 2011–2014 syntyneille – Teemana luistelu

HIFK järjestää kesäkuun 17.–18. päivä teholeirin, jossa teemana on luistelu. Leiri järjestetään Malmin jäähallilla. Leirin vetäjinä toimii seuran taitovalmentaja Marko Lainekivi sekä kiekkokoulun rehtori Christian Buchert.

Leiri on tarkoitettu vuonna 2011–2014 syntyneille pelaajille, ja mukaan otetaan 40 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Halutessasi voit ryhmän täytyttyä ilmoittautua jonoon.

Leirin hinta 150,00€. Maksu erääntyy 11.6., ja mikäli olet estynyt osallistumaan leirille, ilmoita siitä mahdollisimman pian osoitteeseen piia.sinervo@hifk.fi.

Leiriläiset jaetaan neljään 10 pelaajan ryhmään. Jokaisella ryhmällä on oma vastuuohjaaja koko leirin ajan. Jäätoiminnasta vastaa Marko Lainekivi ja Christian Buchert.

Leiripäivän ohjelma sisältää

• Kaksi jääharjoitusta
• Kaksi oheisharjoitusta
• Lounaan ja välipalan

Tervetuloa mukaan!

Tule messiin!

Ilmoittautuminen

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.