IFK-maalivahtileiri talviloma 2022

Leiri alkaa: 24.02.2022 00:00

Leiri loppuu: 25.02.2022 00:00

Helsingin IFK järjestää kaksipäiväisen maalivahtileirin 2006-2012-syntyneille maalivahdeille torstaina ja perjantaina 24.-25. helmikuuta Helsingin Paloheinässä.

Leiri sisältää molempina leiripäivinä kaksi yhden tunnin jääharjoitusta, maalivahtioheisharjoittelua, maalivahtipelin teoriaa lounaan ja välipalan.

Leirin hinta: 125 €

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: janne.laine@hifk.fi

Ilmoittautumiseen tarvitaan maalivahdilta seuraavat tiedot:

Nimi:
Seura:
Ikäluokka:
Sairaudet ja allergiat:
Vanhemman s-posti ja puh. nro.:
Muuta:

HUOM! Leirille pitää ilmoittautua ensin sähköpostilla: janne.laine@hifk.fi ja vasta sen jälkeen saa ilmoittautumiseen vastauksena linkin MyClub-rekisteröitymiseen leirille!

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.