Kuusi Kollia U18-maajoukkueeseen – Gimmoista kolme pelaajaa leirille

Kolleista on valittu peräti kuusi pelaajaa U18 Euroopan Nuorten Olympiafestivaalien (EYOF) kiekkojoukkueeseen. Maalivahti Emil Vinni, puolustajat Otto Salin ja Rasmus Vuorinen sekä hyökkääjät Samu Bau, Aleksanteri Kaskimäki ja Kasper Lundell edustavat Suomea 12.–17.12. Kajaanissa pelattavassa turnauksessa.

EYOF-kilpailut ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma 14–18-vuotiaille eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Kisat järjestetään parittomina vuosina.

Kuusikosta Kaskimäki on tällä kaudella tehnyt debyyttinsä Liigassa ja teki heti avausmatsissaan maalin.

Katso tästä linkistä Suomen joukkue EYOF-turnaukseen.

Suomen U16-maajoukkueeseen on valittu HIFK:sta hyökkääjä Julius Miettinen.

HIFK:n naisten liigajoukkueesta kolme pelaajaa on nimetty joulukuussa pidettävälle maajoukkueleirille, jonka aikana joukkue pelaa kaksi maaottelua Tshekkiä vastaan. Suomea edustavat hyökkääjät Matilda Nilsson ja Julia Liikala, sekä puolustaja Krista Parkkonen.

18-vuotiaiden naisten maajoukkueeseen on valittu kolme HIFK:n pelaajaa. 13.–19.12. pelattavissa kolmessa maaottelussa Tshekkiä vastaan Suomea edustavat hyökkääjät Satu-Maria Vihervaara ja Eveliina Kitula sekä puolustaja Siiri Yrjölä. Lisäksi joukkueeseen ovat varalla maalivahti Miia Vainio ja puolustaja Olivia Kylliäinen.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.