Juniorimaajoukkueet kohtaavat Ruotsin – Mukana useampi HIFK-pelaaja

Suomen U20- ja U18-maajoukkueet pelaavat yhteensä kuusi harjoitusottelua Ruotsia vastaan marraskuun ensimmäisen viikon aikana.

Suomen alle 20-vuotiaat pelaavat kolme maaottelua Ruotsia vastaan Malmössä 2.-8.11.2020.

HIFK:ta ikäluokassa edustavat Liigajoukkueen Anton Lundell sekä Kiekko-Espoossa lainalla pelaava maalivahti Roope Taponen.

Alle 18-vuotiaat pelaavat niinikään kolmesti Ruotsia vastaan. Harjoitusmaaottelut pelataan Vierumäellä 2.-7.11.2020.

U18-joukkueeseen HIFK:sta on nimetty maalivahti Aku Koskenvuo, puolustaja Otto Salin sekä hyökkääjät Viljam Sandvik ja Rasmus Ruusunen. Salin on ikäluokkamaajoukkueen ainoa vuonna 2004 syntynyt pelaaja ja siten joukkueen nuorin.

Maalivahti Jani Lampinen ja hyökkääjä Jonni Kärkkäinen ovat varalla.

Kaikki kolme U18-joukkueen ottelua streamataan Jääkiekkoliiton youtube-kanavalla Youtube.com/LeijonatTV.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.