TYTÖT U12

HIFK TU12-15  joukkueessa pelaa 2014-2008 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme tällä kaudella valtakunnallista N12 ja N15 tyttöjen sarjaa sekä U11 ja U12 poikien aluesarjoja. Lisäksi osallistumme erillisiin turnauksiin ja tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

Monipuolinen tapahtumatarjonta mahdollistaa sen, että voimme ottaa mukaan toimintaan lisää myös vähemmän jääkiekkoa pelanneita tyttöjä. Varsinaisia lajitaitovaatimuksia ei ole, mutta jonkinlainen käsitys jääkiekosta ja perusluistelutaito olisi hyvä olla. Tervetuloa kokeilemaan treeneihin!

Mikäli koet kuitenkin tarvetta kartuttaa luistelu- tai lajitaitoja ennen joukkueeseen liittymistä, suosittelemme HIFK:n Gimmat Skulaa kiekkokoulua, joka on tarkoitettu kaikenikäisille tytöille ja naisille.

Meille ovat tervetulleita myös ns. kaksoisedustuspelaajat eli tytöt, jotka pelaavat jääkiekkoa poikajoukkueessa. Liittymällä lisäksi myös meidän joukkueeseen, pääsee pelaamaan oman ikäryhmänsä kanssa tyttösarjojen pelejä ja tutustuu jo muihin tuleviin Stadin Gimmoihin 😊

Meidän toimintaa voit seurata Instassa: #hifk_tu12_tu15    sekä  #gimmatskulaa

HIFK:n naiskiekkoa voit seurata sivustolla https://stadingimmat.fi/

Joukkue

Toimihenkilöt

Janne Siren

Rooli: Vastuuvalmentaja

Puhelinnumero: 040 0627670

Hanna Fager

Rooli: Joukkueenjohtaja

Sähköposti: TU12@hifk.fi

Johanna ”Mima” Sandqvist

Rooli: Junioripäällikkö

Puhelinnumero: 0407292704

Sähköposti: johanna.sandqvist@hifk.fi

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.