Ilmoittautuminen tyttöjen U15, U12 ja U10 -joukkueisiin on käynnissä

Ilmoittautuminen HIFK:n tyttöjen U15, U12 ja U10 -ikäluokkiin kaudelle 2020-2021 on nyt käynnissä.

Mennyt kausi oli fiiliksen puolesta menestys ja kauden aikana mukaan liittyi paljon uusia nuoria pelityttöjä. Toiminta jatkuu samalla kaavalla tulevalla kaudella ja myös muiden lajien harrastajat ovat tervetulleita lätkän ja HIFK-perheen pariin.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

– Menneellä kaudella meillä oli loistava meininki ja tyttöjen maanantaisiin harjoituksiin tuli uusia tyttöjä vielä maaliskuun alussakin. Myös Gimmat Skulaa-toiminnan kautta uusia tyttöjä ja naisia siirtyi pelijoukkueisiin kauden mittaan. Iso kiitos mukana olleille perheille, jatketaan samaan malliin myös alkavalla kaudella, tyttöjen junioripäällikkö Johanna Sandqvist toivottaa.

Katso videolta tunnelmia HIFK:n tyttöjen treeneistä.

Musiikki: Ikson – Paradise

 

 

 

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.