Ilmoittautuminen HIFK:n kiekkokouluihin on auki!

Ilmoittautuminen HIFK:n kiekkokouluihin syyskaudelle 2023 on käynnissä. Calle Branderin kiekkokoulu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Gimmat Skulaa kaikenikäisille tytöille ja naisille. Gubbet varttuneille miesrookieille.

Calle Branderin kiekkokoulu

Calle Branderin kiekkokoulu on HIFK:n ensimmäinen askel lapsille jääkiekon pariin. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Kauden 2023-2024 kiekkokoulu on tarkoitettu vuosina 2017-2019 syntyneille. Kauden ensimmäinen kerta järjestetään sunnuntaina 17.09.2023 ja viimeinen kerta 17.12. Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa 1.12.

Kiekkokoulun vakiovuoro järjestetään sunnuntaisin Helsingin jäähallin Elisa Areena -harjoitushallissa.
klo 09:00-10:00 // 2017 syntyneet
klo 10:00-11:00 // 2018-2019 syntyneet

Vuonna 2017 syntyneet voivat halutessaan liittyä suoraan mukaan HIFK:n U7-joukkueeseen.

Syyskauden hinta on 150€, joka sisältää:

 • 14kpl ohjattuja kiekkokoulutunteja
 • Kiekkokoulupaidan
 • Juniorijäsenkortin, jolla alaikäinen kiekkokoululainen pääsee veloituksetta katsomaan naisten Liigajoukkueen runkosarjan ja Kollien SM-sarjan kotipelejä, sekä erikseen ilmoitettavia miesten Liigajoukkueen kotimatseja
 • Mahdollisia pelitällejä
 • Sisaralennus -15 €

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Gimmat Skulaa -kiekkokoulu

Kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja naisille. Osallistumiseen ei tarvita aiempaa jääkiekkokokemusta.

Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja harrastaa jääkiekkoa. Innostuksen mukaan voi siirtyä HIFK:n tyttö- tai naisjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten harrasteeseen ja edustukseen saakka, tai jatkaa harrastamista kerran viikossa kiekkokoulun mukana.

Kiekkokoulun vakiovuoro järjestetään sunnuntaisin Pirkkolan jäähallissa klo 10:00-11:30. Syyskauden toiminta-aika on 17.9.-17.12.2023 ja kevätkausi alkaa 7.1.2024.

Syyskauden hinta on 150€/lapsi, 200€/aikuinen, joka sisältää:

 • Ohjatut kiekkokoulutunnit
 • Kiekkokoulupaidan
 • Juniorijäsenkortin, jolla alaikäinen kiekkokoululainen pääsee veloituksetta katsomaan naisten Liigajoukkueen runkosarjan ja Kollien SM-sarjan kotipelejä, sekä erikseen ilmoitettavia miesten Liigajoukkueen kotimatseja
 • Mahdollisia pelitällejä
 • Sisar/äiti-tytär-alennus -15 €

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

 

Gubbet Skulaa -kiekkokoulu

HIFK:n Gubbet Skulaa -kiekkokoulu on miesten kiekkokoulu, joka on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille miehille, jotka eivät vielä ole päässeet mukaan lajin pariin.

Taitovaatimuksia ei ole, joten mikäli vähänkään siltä tuntuu, ilmoittaudu heti mukaan!

Kiekkokouluun voi ilmoittaututua sekä kenttäpelaajat että maalivahdit (enintään 3 maalivahtia).

Kiekkokoulu järjestetään maanantai-aamuisin 7:15-8:15 sekä torstai-iltaisin 20:45-21:45 Pirkkolan jäähallilla 4.9.-21.12.2023.

Pelaamisen ohella, jäällä harjoitellaan jääkiekon perustaitoja; syöttämistä, luistelua, kiekonkäsittelyä ja laukomista. Ensimmäiset harjoitukset järjestetään ma 4.9.2023.

Syyskauden hinta 350€ (maalivahdit -50%), joka sisältää:

 • 32 harjoituskertaa
 • valmennus
 • harjoituspaita
 • juomapullo
 • varustekoppi sekä mailakaappi. Varustekopin ja mailakaapin myötä varusteiden säilyttäminen hallilla on mahdollista. Maanantain jäävuoron jälkeen mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun hallin yläkerrassa, omatoimisesti tai ohjattuna 8:30-9:15.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.