IFK-maalivahtileiri syysloma 2020

Helsingin IFK järjestää jääkiekkomaalivahtileirin koulujen syyslomaviikolla (viikko 42) Paloheinän jäähallissa Helsingissä. Leiri ajoittuu torstaille ja perjantaille 15.-16.10.2020 ja on suunnattu vuosina 2005-2011 syntyneille maalivahdeille.

Leiri sisältää kaksi maalivahtijääharjoitusta, maalivahtioheisarjoittelua, teoriaa, lounaan ja välipalan molempina leiripäivinä. Ohjelmaa on klo. 08.00-16.00 välisenä aikana sekä torstaina että perjantaina.

Maalivahtipaikkoja on leirin kahteen ryhmään yhteensä 50 kappaletta. Leirin hinta on 125 €.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteseen janne.laine@hifk.fi.

Leirille ilmoittautumiseen tarvitaan maalivahdin:

 

Nimi:

Seura:

Ikäluokka:

Sairaudet ja allergiat:

Vanhemman s-posti ja puh. nro.:

Leirin pelisääntöjen hyväksyntä (alempana):

Muuta huomioitavaa:

IFK-maalivahtileirien pelisäännöt

Jokainen sähköpostilla osoitteeseen janne.laine@hifk.fi ilmoittautunut maalivahti (alaikäisen maalivahdin huoltaja) on varannut itselleen paikan IFK-maalivahtileiriltä. Paikka leirillä vahvistuu vasta, kun leirimaksu on maksettu.

Leirimaksu lähetetään sähköpostilla leirin järjestäjän toimesta tai lasku tulee HIFK-seurayhteisön leirinjärjestäjäseuran MyClub-palvelun kautta sähköpostilla. Laskun saamisen jälkeen laskun maksamiseen on aikaa 30 päivää. Jos maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, leiriläinen menettää varatun paikkansa leiriltä. Erikoismaksujärjestelyistä on mahdollisuus neuvotella leirin järjestäjän kanssa, mutta ne eivät lähtökohtaisesti ole suotavia.

Leirimaksu palautetaan ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

– Leiriläinen on lääkärintodistuksen mukaisesti sairas koko leirin ajan

– Leiriläinen sairastuu ensimmäisen leiripäivän AIKANA, ei ensimmäisen leiripäivän jälkeen

– Leiriläinen peruu leiripaikkansa ennen leirin alkamista ja hänen paikkansa saadaan täytettyä leiripaikkaa jonottavalla maalivahdilla

– Leiri joudutaan perumaan luonnonilmiön tai fasiliteeteistä johtuvan teknisen vian vuoksi (esim. jäähallin jäädytyskoneisto hajoaa)

– Leiriryhmää ei saada kasaan ja leiri joudutaan perumaan

Leirimaksua eikä osaa siitä palauteta seuraavissa tapauksissa:

– Leiriläinen sairastuu ensimmäisen leiripäivän jälkeen tai myöhemmin leirillä ja osa leiristä jää kokematta

– Leiriläinen jättää omasta tahdostaan leirin kesken

– Leiriläinen ei ilmesty paikalle leirille

– Leiriläinen joudutaan kurinpidollisista syistä poistamaan leiriltä

Kurinpidolliset syyt:

– Kiusaaminen: fyysinen tai henkinen kiusaaminen, SoMe-kiusaaminen

– Huono käytös: Kiroilu, sääntöjen noudattamattomuus (aikataulut, ryhmässä toimiminen, parhaansa yrittäminen oheis- ja jääharjoituksissa), kunnioituksen puute muita leiriläisiä, leiripaikkaa ja leirisekä hallihenkilökuntaa kohtaan

Vakuutusasiat:

• Leiriläinen / leiriläisen huoltaja vastaa omasta vakuutusturvastaan, mikäli leiri järjestetään pelikauden ulkopuolella (toukokuu-elokuu). Leirin järjestäjä ei erikseen vakuuta osallistujia.

• Jääkiekkoliiton virallinen pelikausi ei ole käynnissä aikavälillä toukokuu-elokuu, joten edellisen pelikauden pelipassit ja vakuutukset eivät ole voimassa. Pelipassin ja vakuutuksen saa voimaan hankkimalla seuraavan pelikauden pelipassin ja vakuutuksen jääkiekkoliiton nettisivuilta: http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

• Pelipassin seuraavalle pelikaudelle voi hankkia vakuutuksella tai ilman vakuutusta. Mikäli hankitte vakuutuksettoman pelipassin on leiriläinen / huoltaja vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, suositeltavaa on tarkistaa omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

• Suosittelemme tarkastamaan joka tapauksessa ennen pelipassin ostoa omat vakuutusehtonne. HUOM! Pelipassia ei leiriä varten tarvita, vaan pelkkä vakuutus, joka kattaa jääkiekkoilussa / urheilussa tapahtuneet turmat.

Leirin säännöt:

• Leirillä on käyttäydyttävä kohteliaasti ja hyvien käytöstapojen mukaisesti = Tervehditään, katsotaan silmiin, kun puhutaan, kiitetään, syödään ilman päähinettä, ei kiroilla

• Muita leiriläisiä, leirin ja jäähallin henkilökuntaa kohtaan käyttäydytään AINA kunnioittavasti

• Jäähallin ympäristössä ei liikuta yksin leirin aikana. Liikkuminen tapahtuu aina ryhmässä ryhmänohjaajien ohjeiden mukaisesti.

• Puhelimia ei tarvita eikä käytetä leirillä. Puhelimet voi jättää leiripäivän ajaksi kotiin. Leirille tuodut puhelimet kerätään puhelinparkkiin leiripäivän ajaksi. Leirin järjestäjällä on vanhempien yhteystiedot, jos jotain sattuu.

• Vanhemmilla ei ole asiaa pukukoppeihin tai vaihtoaitioon leirin aikana. Vanhemmat voivat seurata leiriä katsomosta käsin. Mikäli joku vanhempi haluaa ilmoittautua leirin huoltajaksi, tällöin pukukoppiin ja vaihtoaitioon osallistuminen sallitaan. Asiasta sovittava erikseen leirin järjestäjän kanssa

• Ryhmänohjaajat auttavat nuorempia junioreita varusteiden pukemisessa tarpeen tullen. Lähtökohtaisesti varusteet puetaan aina itse. Apua pyydetään vasta sitten, mikäli pukemisessa mahdottomia vaikeuksia. Mikäli maalivahdin varusteiden pukeminen tai luistinten kiristäminen tuntuu hankalalta, on sitä hyvä harjoitella jo kotona ennen leiriä. Leiriläiset myös huolehtivat itse varusteistaan ja siitä, että ne ovat kunnossa jäällä. Suosittelen lämpimästi varusteiden läpikäymistä ja luistinten teroittamista ennen leiriä, jotta varusteet ja luistimet ovat kunnossa leirillä.

• Karkki, limut, energiajuomat, suklaa ym. makeiset, sipsit ym. roskaruoka, urheilujuomat (Gatorade, Powerade yms.) ovat ehdottomasti kiellettyjä leirillä!! Myöskään lisäravinteet, kuten Gainomax, proteiinipatukat yms. on kielletty leirillä. Lisäeväiksi voi pakata ruisleipää, skyriä, hedelmiä tai vastaavia tuotteita. Muistakaa lisäksi kunnon aamupala kotona, se on perusta jaksamiselle.

Ota leirille mukaan:

• Reipasta urheilumieltä

• Täysi jääkiekkomaalivahdin varustus, harjoituspaita ja jääkiekkomaalivahdin maila

• Aluskerrasto (hikipuku) jääkiekkovarusteiden alle

• Juomapullo

• Seuran verryttelyasu ja sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet HUOM! talvikaudella (syyskuutoukokuu) seuran toppatakki, pipo ja hanskat mukaan!

• Urheilujalkineet (ei skeittikenkiä, sandaaleja, crocseja yms.)

• Peseytymisvälineet

• Vaihtovaatteet

• Pientä välipalaa suurinälkäisille (esim. hedelmät, ruisleipä yms.)

• Henkilökohtaiset tarpeet, esim. lääkkeet HUOM! Rakkolaastaria hyödyllistä olla mukana. Hallilta löytyy ensiapupakkaus, mutta pitäkää huoli astma ym. erikoislääkkeistä leirillä.

Kysymykset ja lisätiedot: janne.laine@hifk.fi / 040 847 3310

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.