HIFK:n kiekkokoulut pyörivät jälleen – Ilmoittaudu mukaan!

HIFK:n tyttöjen ja poikien kiekkokoulut ovat käynnissä ja Suomen Jääkiekkoliiton 8.2.2021 julkaiseman koronaohjepäivityksen myötä kouluihin saatiin lisää paikkoja.

Aiemmin kiekkokouluissa pienryhmät saatiin jakaa kahteen kaukalon eri päädyissä touhuaviin lasten pienryhmiin, mutta nyt päästään hyödyntämään myös kaukalon keskikaista kolmannen ryhmän käyttöön. Pienryhmät saavat täsmällistä opetusta koulun ohjaajilta turvavälit huomioiden.

Lisäpaikkojen myötä sekä tyttöjen Gimmat Skulaa -kiekkouluuun että Calle Branderin kiekkokouluun mahtuu mukaan vaikka jo tulevana sunnuntaina!

  • Gimmat Skulaa -kiekkokoulu vuonna 2012 syntyneille ja nuoremmille tytöille
  • Calle Branderin kiekkokoulu vuonna 2014-2016 syntyneille pojille

Molemmat kiekkokoulut järjestetään sunnuntaiaamuisin Helsingin Jäähallilla (os. Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Hki).

Mukaan lapsi tarvitsee luistimet, kypärän, kaulasuojuksen sekä reippaan ja avoimen mielen!

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.