HIFK:lle Aaro Kivilinnan muistopalkinto

Aaro Kivilinnan muistopalkinto on jääkiekon Liigan vuosittain myöntämä tunnustuspalkinto parhaalle seuralle. Liigan, Mestiksen, U20 SM-sarja sekä U18 – ja U16-poikien SM-sarjan pisteet jakautuvat kahdeksalle parhaalle 10–8–6–5–4–3–2–1. Naisten ja B2-nuorten SM -sarjasta sekä U20-tyttöjen ja U16-tyttöjen SM-turnauksesta pisteitä jaetaan neljälle parhaalle, 5–3–2–1. Ensimmäisen kerran palkinto jaettiin kaudella 1972–1973.

Merkittävimmät saavutukset seuralle olivat keväällä hopeaa saaneet Stadin Gimmat, U20-tytöt ja U16-pojat ja tytöt.

Palkinnon vastaanotti HIFK:n  U20-, U18- ja U16-juniorien kehitysjohtaja Simo Mälkiä.

– Kiitos tästä menee sinne minne se kuuluu: pelaajille, valmentajille, huoltajille ja muille taustajoukoille. Vaikka yhtään mestaruutta ei tullutkaan, onnistuimme silti monella osa-alueella, sanoo Mälkiä.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.