HIFK kilpatason joukkueella U17 Suomi-sarjaan

HIFK Ishockey rf:n U17-kilpajoukkue osallistuu kaudella 2022–2023 U17 Suomi-sarjaan, joka on Suomen Jääkiekkoliiton ylin sarjataso tässä ikäluokassa. Kyseinen ikäluokka ja sarjataso on aikaisempina kausina tunnettu B2SM- sarjana.

HIFK U17 -joukkue tulee koostumaan ensisijaisesti 2006 syntyneistä pelaajista, joilla on kokemusta U16 SM- ja Mestis sarjatasoilta.

Ilmoittautuminen HIFK U17 -joukkueen toimintaan kaudelle 2022–2023 on nyt käynnissä. Joukkueen toiminta alkaa toukokuussa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla janne.kallio@hifk.fi 13.5.2022 mennessä.

Sähköpostista täytyy käydä ilmi ainakin alla olevat seikat pelaajaa koskien:

· nimi

· syntymäaika

· pelipaikka

· missä ja millä tasolla pelannut kahden edellisen kauden aikana

 

Ilmoitathan kiinnostuksesi joukkueeseen pikaisesti, joukkue täyttyy kovaa vauhtia!

U17-joukkueen vastuuvalmentaja Janne Kallio käsittelee ilmoittautumiset ja ilmoittaa jatkosta kaikille tietonsa lähettäneille.

Lisätietoja: Vastuuvalmentaja Janne Kallio, 050-521 7018, janne.kallio@hifk.fi

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.