HIFK-junioreiden joulukalenteri 2020 – Tartu luukun treeniin!

Harrastustoiminta on Uuudellamaalla tauolla seuraavat kolme viikkoa ja siksi omaehtoinen liikunta ja urheilu on nuorelle urheilijalle ensisijaisen tärkeässä roolissa tänä aikana fyysisen kunnon ylläpitämiseksi.

Tiistaista 1.12. alkaen HIFK:n juniorit julkaisevat joulukalenteria päivittäin Youtubessa. Linkit tulevat jakoon HIFK Juniorit Facebookin ja Instagramin kautta ja päivitetään myös seuran nettisivuille.

Jokainen joulukalenterin luukku sisältää jonkun treenin, haasteen tai muun urheilemiseen liittyvän tehtävän. Pysykää siis tarkkana ja tarttukaa päivittäisiin joulukalenterin luukkujen takaa aukeaviin treeneihin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.