HIFK jatkaa kilpatason joukkueella U17-sarjassa

HIFK Ishockey rf. perustaa kaudelle 2021–2022 U17-kilpajoukkueen. Kyseinen ikäluokka ja sarjataso on aikaisemmin tunnettu B2SM- sarjana.

Joukkue hakee villikorttipaikkaa U17 Ylempään sarjaan alkavalle kaudelle.

HIFK U17 -joukkue tulee koostumaan ensisijaisesti 2005 syntyneistä pelaajista, joilla on kokemusta U16 SM- ja Mestis sarjatasoilta.

Ilmoittautuminen HIFK U17 -joukkueen toimintaan kaudelle 2021–2022 on nyt käynnissä. Joukkueen toiminta alkaa toukokuussa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla janne.kallio@hifk.fi 16.4.2020 mennessä.

Sähköpostista täytyy käydä ilmi ainakin ao. seikat pelaajaa koskien:

  • nimi
  • syntymäaika
  • pelipaikka
  • missä ja millä tasolla pelannut kahden edellisen kauden aikana

 

Ilmoitathan kiinnostuksesi joukkueeseen pikaisesti, joukkue täyttyy kovaa vauhtia!

U17-joukkueen vastuuvalmentaja Janne Kallio käsittelee ilmoittautumiset ja ilmoittaa jatkosta kaikille tietonsa lähettäneille.

Lisätietoja:

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.