HIFK Gymnastics mukaan uutena aluevaltauksena – Tervetuloa!

HIFK Ishockey rf. toivottaa uuden HIFK-lajin tervetulleeksi seuraan!

HIFK Gymnasticsin lajeina ovat naisten ja miesten telinevoimistelu sekä Team Gym.

”Tämä on merkittävä aluevaltaus HIFK:lle sekä ennen kaikkea hieno mahdollisuus uudelle seuralle”, toteaa HIFK:n keskushallituksen jäsen ja HIFK Ishockey rf:n toiminnanjohtaja Tom Nybondas.

”2000 uutta HIFK:laista, jo olemassa olevien reilun 5000 lisäksi, tarkoittaa, että HIFK on valtakunnan suurin urheiluseura. Kauneinhan se on ollut aina.”

”Voimistelu on myös jääkiekkoilijoille mahdollisuus”, sanoo puolestaan HIFK Ishockey rf:n valmennuspäällikkö Ari Laaksonen.

”Tämä mahdollistaa entistä monipuolisemman urheilemisen saman seuran väreissä ja tulemme varmasti tekemään yhteistyötä voimistelijoiden kanssa oheisharjoittelun merkeissä!”

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.