Gubbet skulaa myös keväällä – Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa joulukuussa

Aloita viikko Stadin kovimmalla aamujäällä!

HIFK:n Gubbet Skulaa -kiekkokoulu on miesten kiekkokoulu, joka on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille miehille, jotka eivät vielä ole päässeet mukaan lajin pariin. Mukaan voi tulla ilman taitovaatimuksia.

Ilmoittautuminen kevätkaudella alkaa 1. joulukuuta. Ilmoittautumaan pääset täältä.

– Gubbet Skulaa syyskausi oli onnistunut, ja mukana on ollut yli 20 innokasta gubbea. Mukana syyskaudella oli sekä pelaajia että maalivahteja, ja odotamme osallistujamäärän kasvavan kevätkauden myötä, toteaa kiekkokoulun valmentaja Christian Buchert.

Kiekkokoulu järjestetään maanantaiaamuisin Pirkkolan jäähallilla klo 7:15-8:15. Pelaamisen ohella, jäällä harjoitellaan myös jääkiekon perustaitoja; syöttämistä, luistelua, kiekonkäsittelyä ja laukomista. Kevätkauden ensimmäiset harjoitukset järjestetään maanantaina 9.1.2023.

Kiekkokoulun hinta:

  • Kevätkausi 350€ (9.1.- 24.4.2023 – 15 krt, 2. pääsiäspäivänä ei ole jäätä)
    • Maalivahdit -50%

Hintaan sisältyy jäävuorot, valmennus, harjoituspaita, juomapullo, varustekoppi sekä mailakaappi. Varustekopin ja mailakaapin myötä varusteiden säilyttäminen hallilla on mahdollista. Jäävuoron jälkeen mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun yläkerrassa, omatoimisesti tai ohjattuna.

Minimivarustus jäällä on kypärä, kaulasuoja, hanskat, maila ja luistimet.

Kiekkokoulun valmentajina toimii seuran junioripäällikkö Christian Buchert sekä seuran taitovalmentaja Marko Lainekivi. Maalivahtivalmentaja paikalla joka toinen maanantai.

Mikäli tulee kysyttävää kiekkokoulusta, ota vapaasti yhteyttä!

Christian Buchert, christian.buchert@hifk.fi

Marko Lainekivi, marko.lainekivi@hifk.fi

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.