Gubbet Skulaa -kiekkokoulu käynnistyy Pirkkolassa

HIFK:n Gubbet Skulaa -kiekkokoulu on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aikuisille miehille, jotka eivät vielä ole päässeet mukaan lajin pariin. Taitovaatimuksia ei ole, joten mikäli vähänkään siltä tuntuu, ilmoittaudu heti mukaan!

Kiekkokoulu järjestetään maanantaiaamuisin Pirkkolan jäähallilla klo 7:15-8:15. Jäällä harjoitellaan jääkiekon perustaitoja; syöttämistä, luistelua, kiekonkäsittelyä ja laukomista. Ensimmäiset harjoitukset järjestetään maanantaina 5.9.

Välttämättömät varusteet:

– luistimet
– maila
– kypärä
– kaulasuojus
– hanskat

Kiekkokoulun hinta:

– Syyskausi 350€ (5.9.- 19.12.2022 – 16 krt)

– Kevätkausi 350€ (9.1.- 24.4.2023 – 16 krt), ilmoittautuminen kevätkaudella aukeaa joulukuussa

 

Hintaan sisältyy jäävuorot, valmennus, harjoituspaita, juomapullo, varustekoppi sekä mailakaappi. Varustekopin ja mailakaapin myötä varusteiden säilyttäminen hallilla on mahdollista. Halukkuuden mukaan voidaan järjestää kuntosaliharjoittelua jäävuoron jälkeen.

Kiekkokoulun valmentajina toimii seuran junioripäällikkö Christian Buchert sekä seuran taitovalmentaja Marko Lainekivi. Kauden aikana harjoituksissa tullaan näkemään myös vierailevia valmentajia.

Mikäli tulee kysyttävää kiekkokoulusta, ota vapaasti yhteyttä!

 

Christian Buchert, christian.buchert@hifk.fi

Marko Lainekivi, marko.lainekivi@hifk.fi

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.