Gimmat Skulaa -kiekkokoulu palaa syksyllä – Ilmoittaudu mukaan!

Helsingin IFK:n järjestämä tyttöjen ja naisten oma kiekkokoulu Gimmat Skulaa jatkuu jälleen ensi syksynä sunnuntaisin klo 9:00-10:30 Helsingin jäähallissa. Tervetuloa mukaan kiekkokoulun kuudenteen toimikauteen uudet ja vanhat pelurit! Kiekkokoulun toiminnasta vastaa tyttöjen junioripäällikkö Johanna Sandqvist ja kiekkokoulun vastuuvalmentajana toimii Jenny Karimäki.

Gimmat Skulaa -kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja harrastaa jääkiekkoa. Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Innostuksen mukaan voi siirtyä IFK:n tyttö- tai naisjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten harrasteeseen ja edustukseen asti.

Gimmat Skulaa alkaa syyskuussa 2020. Saat laittaa päälle, jos kaapista löytyy, koko varustekokonaisuuden, mutta pärjäät ja olet tervetullut myös ilman jääkiekkovarusteita. Pakollisina varusteina luistimien ja mailan lisäksi on ainoastaan kypärä kasvosuojuksella varustettuna sekä kaulasuoja. Mailoja meiltä saa tarvittaessa lainaksi.

Nuorimmille 4- 15 -vuotiaiden tyttöjen kiekkokoulu maksaa 110€ koko toimintakaudelta ja aikuisten Gimmojen kiekkokoulu 210€. Hinta sisältää valmennuksen ja uusille harjoituspaidan. Huom: sisaralennus ja äiti-tytäralennus -25%. Kaikki harrastajat rekisteröidään HIFK Ishockey rf:n jäseniksi.

Gimmat Skulaa -kiekkokoulun osallistujien ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu HIFK:n MyClub-järjestelmän kautta. Toimintaan pääsee tutustumaan kerran maksutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

HUOM! Tämä on alustava ilmoittautuminen toimintakaudelle. Käythän ilmoit  tautumassa vielä erikseen luotuihin treenitapahtumiin, jotta tiedämme, kuinka paljon pelaajia milloinkin on paikalle saapumassa ja saamme sitä kautta suunniteltua hyvän harjoitustapahtuman.

Lämpimästi tervetuloa HIFK-perheeseen!

LISÄTIEDOT :
Johanna Sandqvist
HIFK Ishockey r.f.
Tyttöjen junioripäällikkö
johanna.sandqvist@hifk.fi
+358 40 729 2704

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.