Calle Branderin kiekkokoulu alkaa taas – Ilmoittaudu mukaan!

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille ja mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

Tänä vuonna käynnistyvä koulu on tarkoitettu vuosina 2014-2016 syntyneille. Ensimmäinen kerta on sunnuntaina 20.9.2020. Kiekkokoulun joulutauosta ja muista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Huom. vuonna 2014 syntyneet voivat halutessaan liittyä suoraan mukaan HIFK:n U7-joukkueeseen. Mikäli haluat liittyä suoraan mukaan U7-joukkueeseen, ota yhteys kiekkokoulun rehtoriin Christian Buchertiin (christian.buchert@hifk.fi).

Kiekkokoulun vakiovuoro järjestetään sunnuntaisin Helsingin jäähallin Elisa Areena harjoitushallissa:

  • klo 09-10 2014 syntyneet
  • klo 10-11 2015-2016 syntyneet

Callen kiekkokoulussa opetellaan luistelemaan jääkiekkomailan kanssa ja ilman mailaa. Tarkoituksena on, että jokainen lapsi saa harrastaa jääkiekkoa tasapuolisesti kykyjensä mukaan. Tärkein tavoite on, että kiekkokoulun ryhmissä lapsilla on hauskaa ja, että sinne on kiva tulla myös uudelleen. Samalla tarjoutuu perheen isommille ja pienemmille mahdollisuus liittyä suureen HIFK-perheeseen.

Pakollisina varusteina luistimien ja mailan lisäksi on ainoastaan kypärä kasvosuojuksella varustettuna sekä kaulasuoja.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50€:n starttimaksu, jolla vahvistat paikan Callen kiekkokoulussa. Loppumaksu 180€ laskutetaan loka-marraskuussa.

Calle Branderin kiekkokoulun rehtori
Christian Buchert
050-4310173
christian.buchert@hifk.fi

Lisätietoja HIFK:sta ja Helsingin jäähallin jäävuoroista:
https://hifkishockey.fi
http://www.hifk.fi/
http://www.helsinginjaahalli.fi/jaavuorot/hki.htm

Koko kauden hinta on 230€, joka sisältää:

  • noin 25 ohjattua kiekkokoulutuntia
  • kiekkokoulupaidan
  • kiekkokoulun lopputurnauksen sekä mahdollisia pelitällejä
  • vakuutuksellisen seurapassin eli kiekkokoulun Sporttiturvan (Seurapassi 1, vakuutusnumero 06-221659)

Ilmoittaudu mukaan!

Tiedustelut Christian Buchert, christian.buchert@hifk.fi.

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.