Åland Summer Camp is back! – Katso kuvat

Muutaman vuoden tauon jälkeen HIFK:n juniorit pääsivät aloittamaan kautensa jälleen kerran perinteikkäällä Åland Summer Campilla Maarianhaminassa. Leirille osallistui liki 200 pelaajaa ja 52 toimihenkilöä kuudesta eri ikäluokasta. Leiri oli jaettu kolmeen eri osaan joka kesti yhteensä kaksi viikkoa. Jaksot oli jaettu joukkueittain U17-U15, U14-U13 ja U12.

Leirin tarkoituksena oli tuoda takaisin vanhoja perinteitä sekä ryhmäyttää joukkueita ja toimihenkilöitä. Samalla eri ikäluokat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja saatiin tehokas startti kaudelle.

Leiri oli jälleen kerran erittäin onnistunut ja puitteet olivat tässä suuressa osassa. Jäähallilla järjestelyt olivat loistavat ja ympärillä olevat urheilupuitteet tukivat leirin harjoittelua. Myös majoitus toimi hienosti ja siitä iso kiitos sekä Islandialle että Adlonille.

Kyseinen leiri tulee jatkossa olemaan jälleen kerran HIFK:n junioreille hauska ja mukava aloitus kaudelle.

Katso kuvat Ahvenanmaan leiriltä!

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.