TIEDOTE: Junioreiden tapahtumat perutaan toistaiseksi

HIFK ISHOCKEY RF. / PÄÄTÖS 14.3.2020

 

Valtioneuvoston suositusten ja SJL hallituksen päätösten pohjalta HIFK Ishockey rf:n hallitus on tehnyt päätöksen, että kaikki junioreidemme harjoitusottelut, harjoitukset ja muut tapahtumat perutaan toistaiseksi. Päätös astuu voimaan välittömästi. Päätöksellä haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä tartunnalle altistumista.

 

 

Toimintaohjeet, voimassa toistaiseksi, alkaen 14.3.2020:

 

  • Lauantaista 14.3.2020 alkaen HIFK Ishockey rf:n juniorijoukkueilla tai kiekkokouluilla ei ole toistaiseksi mitään toimintaa. Kaikki tapahtumat on siis peruttu.
  • HIFK Ishockey rf:n junioriperheiden on suhtauduttava tämänhetkiseen tilanteeseen suurella vakavuudella. Toivomme perheiltä harkintakykyä lasten vapaa-ajan toimintaan liittyen.
  • HIFK Ishockey rf., sen työntekijät, joukkueet, joukkueiden toimihenkilöt ja perheet vastaavat omissa rooleissaan omista velvoitteistaan normaalien käytäntöjen mukaisesti toimintakauden loppuun asti eli 30.4.2020.
  • HIFK Ishockey rf. neuvottelee jäähalliyhtiöiden kanssa jäävuorojen perumisesta. Mikäli jäävuorot saadaan peruttua, vaikuttaa se luonnollisesti loppukauden toimintamaksuihin
  • Tiedotamme kaikkia asianosaisia, kun saamme päätökseemme ja tulevaan liittyen uutta kerrottavaa.

 

 

HIFK Ishockey rf.

Hallitus

Facebook

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.