U19 White

U19 White joukkue koostuu pääosin 2004 ja 2005 syntyneistä pelaajista.

Kaudelle 2022-23 meillä on hyvä noin 15 pelaajan runko kasassa, mutta mukaan mahtuu myös uusia pelaajia. Joukkueessa on mukana sekä pitkän linjan pelimiehiä että niitä, jotka haluavat kiekkoilusta hyvän harrastuksen tavoitteellisemman kilpaurheilun sijaan.

Joukkue pelaa U19 II divisioonan karsintasarjaa. Kotihallimme on Salmisaaressa, jossa harjoittelemme
2-3 kertaa viikossa, pelien lisäksi. Pari harjoituskertaa on viikolla ja pelit viikonloppuisin. Salmisaareesta joukkue saa oman varustekopin.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan ja harjoittelemaan hymyssä suin, ota yhteyttä valmentajiin tai joukkueenjohtajaan. Yhteystiedot alla.

Joukkue

Toimihenkilöt

Ville Tulkki

Rooli: Päävalmentaja

Puhelinnumero: 040 938 0748

Sähköposti: villetulkki@hotmail.com

Jonas Lainio

Rooli: Valmentaja

Puhelinnumero: 040 754 0908

Sähköposti: jonas.lainio@gmail.com

Sari Nousia

Rooli: Joukkueenjohtaja

Puhelinnumero: 050-349 6538

Sähköposti: sari.nousia@nordea.fi

Tule mukaan kiekkokouluun

HIFK:n ensimmäinen porras lapsille jääkiekon pariin on Calle Branderin kiekkokoulu. Kiekkokoulu on tarkoitettu 4 – 6 -vuotiaille lapsille.
Mukaan pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ilman taitovaatimuksia.

IFK:n Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja ihastua jääkiekkoon. Mukaan siis pääsevät kaikki luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet tytöt ja naiset ilman aiempaa jääkiekkokokemusta. Jääkiekossa edistyneemmät tytöt voivat siirtyä IFK:n tyttöjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten edustusjoukkueeseen asti.